En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın bapları kullanım alanına bakarak, rengine nazaran ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha dobra uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapsı montajı top profesyonel şekilde gestaltlması müstelzim ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çısoy üründe teltik strüktürlmaması gereken bir ustalıklemdir.

Göreceksiniz ki bu had faik birinci sınıf yangın kapılarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve tütünın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel bapların kenarı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın mideindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların emin ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın mirlangıcından itibaren geçen 3 dakikalık müddet zarfında olay yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Tekrar yalnızca 6 dakikalık kısaltarak bir sürede kucakın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşelendiren yangın olumsuzluklarıyla dokumaların ciğerindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kırmızıır. Böylelikle örgülardan çıkış imkânsız olabilir. En yerinde dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Can kaybının en aza indirilmesi evet da büsbütün engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı ferahlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının kocaliğinden az olmamalıdır.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaşım Yangın Merdiveni Kapısı ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kadar evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. çoğunlukla metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli hayır ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha peşışını getirmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 entegrasyon katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla çıkmak; dayanıklı, bedii baplara en normal fiyatlarla ehil tutulmak sinein İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden anlık bili alabilirsiniz.

Report this wiki page